• BRODERIE

BRODERIA este o arta de decoratiuni textile cu o indelungata traditie, fiind cel mai elegant si rezistent mod de personalizare atat al produselor textile cat si al altor materiale (tricouri, halate, sepci, camasi, cravate, pulovare, sacouri, fuste, rochii, genti, tablouri, materiale promotioanale, huse auto, ecusoane scolare sau pentru firme etc.)

Broderia devine o forma de personalizare din ce in ce mai cautata de cei care vor sa adauge distinctie si originalitate produselor lor, toate acestea avand in vedere durabilitatea sporita fata de celelalte solutii de personalizare.

Ca metoda de personalizare broderia este superioara altor tehnologii pentru ca este rezistenta in timp, confera un aspect exclusivist si elegant produsului si o imagine distinsa companiilor care utilizeaza broderia pentru personalizarea uniformelor si materialelor promotionale. Prin impactul vizual deosebit broderia reprezinta un avantaj important in promovarea unui brand. Se poate realiza broderie atat pe o gama vasta de produse textile finite cat si sub forma de ecusoane/embleme (patch-uri brodate) aplicabile ulterior prin coasere, termic sau cu banda velcro/scai.

AVANTAJELE BRODERIEI :
1. durabilitate, nu dispare si nu se deterioreaza dupa spalari multiple
2. cel mai bun raport calitate / pret pentru decoratiunile textile personalizate si de serie
3. calitate excelenta a produsului finit comparativ cu orice alt procedeu de personalizare a obiectelor textile
4. confera un aspect exclusivist produsului si o imagine distinsa companiilor care utilizeaza broderia ca procedeude personalizare a uniformelor, echipamentului de lucru si materialelor promotionale.
5. impactul vizual este unul deosebit, iar diferitele unghiuri de lumina aduc stralucire, oferind noblete si prestanta elementelor de design

 • SERIGRAFIE

Serigrafia este un procedeu de imprimare a diverselor obiecte si materiale. Ea se poate face pe materiale textile (tricouri, geci, sepci etc.) sau pe materiale solide (autocolant, agende, calendare, carti de vizita etc.)

Serigrafia este procedeul prin care se imprima pe suporti din cele mai diferite materiale, incepand cu hartie, ceramica, materiale plastice si terminand cu textilele sau metalele.

Ceea ce se schimba de fiecare data, in functie de suportul specific, nu este procesul in sine, ci tipul de cerneala folosita. Regula de baza a imprimarii serigrafice este ca materialul suport sa fie neted. Alte metode de imprimare (cu role gravate, cu sabloane, prin descarcerare etc.) depind de tipul materialului, de cernelurile sau vopselele utilizate, de gama de culori.

Avantajele imprimarii serigrafice sunt urmatoarele : imprimare in serii mici si mijlocii, rezistenta ridicata a vopselelor la frecare, zgariere si mai ales la raze UV.

 • TAMPOGRAFIE

Tampografia poate fi executata pe diverse tipuri de material (plastic, metal, piele, sticla sau lemn) astfel incat va putem oferi o gama foarte variatade produse.

Tampografia este utilizata pentru imprimarea in una sau mai multe culori, in regim manual, semiautomat sau automat, a diferite produse, cu suprafata cilindrica, plana sau neregulata Pe scara larga astfel de sisteme sunt folosite pentru imprimarea de pixuri, brichete, pahare, jucarii, diversi recipienti, hartie si carton, agende, masti de aparate, produse industriale, etc.

Imaginea de imprimare este preluata de pe clisee polimerice cu suport metalic si imprimata, prin intermediul unui tampon de cauciuc special, pe obiectul respectiv. Cliseele polimerice sunt gravate prin simpla expunere la o lampa cu ultraviolet timp de cateva minute.

Inscriptionarile prin tampografie pot fi executate pe diverse tipuri de suport (plastic, metal, piele, sticla sau lemn).

 • TRANSFER TERMIC

Transferul Termic / Termotransferul presupune transferul unei imagini (policromie sau doar logo-uri, sigle) de pe o o folie speciala imprimata digital si decupata cu ajutorul unui cutter-plotter, pe un suport textil cu ajutorul preselor termice.

Folosind transferul termic calitatea imprimarii este remarcabila, fiind superioara celei serigrafice. Fiecare detaliu si nuanta de culoare se va regasi pe obiectul destinatie datorita posibilitatii de a imprima la rezolutii inalte pe hartia suport (de transfer) prin intermediul tiparului digital.

Gama de articole ce pot fi inscriptionate prin transfer termic este foarte variata si permite imprimarea la cote calitative ridicate a obiectelor precum : Tricouri, Bluze, Camasi, Sepci, Bandane, Caciuli, Salopete, Uniforme, Genti, Rucsaci, Umbrele, Sacose, etc.